Projekter

Bestil Whitepaper

Om forfatteren

Kristian Steen Holme

Kristian har arbejdet med datadrevne optimeringsprocesser i ledende roller i A.P. Møller-Maersk og har implementeret Lean i administrationen hos bl.a. Rigspolitiet samt innovationsafdelingen hos Siemens Windpower. Kristian arbejder i dag som ledelses- og strategikonsulent og er desuden iværksætter i firmaet vimpl ApS, der leverer elektroniske tavler til Lean og projektstyring. Kristian er cand.merc. i Business & IT fra Copenhagen Business School og har desuden læst organisatorisk forandring og international business på MBA Simon Fraser University i Canada.

Mette Dal

Mette har igennem mange år rådgivet virksomheder i ledelse af deres projektorganisationer lige fra porteføljestyring til ledelse af det konkrete projekt og kompetenceudvikling af projektorganisationerne. Og har en række erfaringer sammen med kunderne at finde den rette forretningsløsning, som skaber værdi for kunden. Mette driver i dag konsulentfirmaet Maximize Consult http://www.maximizeconsult.dk/

 

 

Perfekte Projekter

Om hvordan du får sat gang i eksekveringen og innovationslysten i dine projekter

 

Vi tænker dette whitepaper som et indlæg i debatten om effektiv projektstyring og løbende optimering i af

projektorganisationer. Vi erkender, at vi gaber over et stort emne og har prioriteret at komme hele vejen rundt

frem for at gå i detaljen. Det er vores håb, at helhedsperspektivet på det vi kalder Lean Project Management kan

inspirere og udfordre, selvom vi langt fra giver alle svarene, og selvom de enkelte brikker i helheden langt hen ad

vejen er kendte metoder.

 

 

 

 

 

 

Sammentænkningen af Lean og projektledelse er en relativt ny disciplin og handler i bund og grund om at skabe processer i ens projektabejde, der øger innovationslysten og samtidigt sætter gang i eksekveringen af den kæde af opgaver, der udgør et projekt.

Læs det her eller bestil en gratis kopi